Wandelen in Toscane?

vrijdag 2 november 2012


Image source: metatoscana.it

Iedereen die voor de magie kiest van een vakantiehuis Toscane heeft een goede keus gemaakt, met de schijnbaar eindeloze schoonheid van het Toscaanse landschap en een aantal van de mooiste steden van Europa vlakbij. Het is de perfecte omgeving voor wie er echt uit wil zijn en het platteland wil ontdekken of langs pittoreske oude straatjes wil slenteren. Waar naar toe? Er zijn prachtige wandelroutes in elk deel van Toscane, hier zijn een aantal suggesties!

Bij Florence: voor hen die een vakantiehuis zoeken in Toscane is het platteland in de buurt van Florence populair vanwege de talloze wonderen van deze renaissance stad. Het is een geweldige plek om te wandelen voor echte wandelaars. In de nabijheid van de Mugello vallei, die adembenemend is in zijn ongerepte schoonheid. Met routes vanuit Fiesole, een schilderachtig stadje niet ver van Florence kunt u het gebied leren kennen voordat u verder trekt de valleien in met kastanjebossen, historische dorpjes en weelderig begroeide berghellingen.

Bij Siena: omringd door heuvelachtig platteland is Siena een prachtige plaats om te beginnen met het ontdekken van het Toscaanse landschap. De grootste trekpleister in dit gebied is de Val D’Orcia, geweldig om te wandelen. De vallei start net ten zuiden van Siena naar Monte Amiata en is een favoriet onderwerp bij kunstenaars door de eeuwen heen. De stadjes en dorpen die verspreid over de zacht glooiende hellingen liggen zijn vol met historie en charme, het is alsof de tijd heeft stilgestaan.

Bij Lucca: voor iedereen die zoekt naar de gulden middenweg voor een wandeling tussen platteland en stad is Lucca perfect. De oude stadsmuren zijn door de eeuwen heen omgetoverd tot een groene boulevard met uitzicht op het historische centrum van de stad.

Serieuzere wandelaars zullen ook profiteren van een verblijf in een vakantiehuis Toscane in dit gebied, de nabij gelegen Pisan bergen zorgen voor een geweldige plaats om te hiken.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op