Vakantie in Toscane. De voordelen van een vakantiehuis

vrijdag 30 november 2012


Vakantie in Toscane. De voordelen van een vakantiehuis
Bij het plannen van een vakantie in de prachtige Italiaanse regio Toscane kan er meer meespelen dan u in eerste instantie dacht bij het kiezen van een vakantiehuis. Reist u naar het prachtige Florence of naar het schilderachtige Pisa? Gat u zeven, tien of veertien dagen? Is het verstandig om tijdens het hoogseizoen te gaan of om te wachten tot later in het jaar? Dit zijn allemaal redelijke vragen, en hier volgen aan aantal  redenen waarom het verblijf in een vakantiehuis Toscane echt uw vakantie kan verbeteren.

Uw eigen ruimte
Een van de nadelen van een hotel is dat u altijd de omgeving moet delen met de andere gasten van het hotel. Er is natuurlijk genoeg ruimte voor uw bagage en een comfortabele plek om te slapen.
Soms logeren er mensen die u juist wilde vermijden. Als u kiest voor een vakantiehuis Toscane heeft u alle ruimte en rust die u nodig heeft. Het hele huis is voor eigen gebruik. Stel u het zich voor, geen gedeeld zwembad, geen rij bij de receptie en vooral geen luidruchtige buren.
Voeg het grote voordeel toe dat u niet op een dertiende verdieping slaapt. Een vakantiehuis voelt meteen meer als thuis en het is een geweldige plaats voor u en uw dierbaren om te genieten.
Het grote verschil is dat u heerlijk in de warmte bent en omringd wordt door een prachtig Toscaans landschap.

Een gevoel van saamhorigheid
Een van de belangrijkste redenen om op vakantie te gaan is om meer kostbare tijd door te brengen met onze naasten en dierbaren. Het kan nogal frustrerend zijn om in aparte kamers te verblijven vooral als de kamers in verschillende hoeken van een hotel zijn.
Een vakantie in een vakantiehuis geeft u de vrijheid om ook met grotere groepen nog steeds te kunnen genieten van luxe en voldoende privacy. Veel bedrijven zoals To Toscane bieden vakantiehuizen voor twaalf of meer personen dus ook voor de grootste groepen.
Het organiseren ven uitstapjes en het regelen van het diner is zoveel makkelijker. Iedereen is op dezelfde plaats, de kinderen komen en gaan wanneer ze willen zonder de zorg dat ze uit het zicht verdwijnen. Dit alles betekend dat u meer tijd heeft om te ontspannen en te genieten van uw idyllische Toscaanse retraite.

Locatie, locatie, locatie
We hebben allemaal de angst meegemaakt bij het boeken van een hotel. Dat we arriveren en dat niets is zoals op de foto’s, of een hotel in aanbouw aantreffen aan het einde van een donkere onverharde kronkelende weg. Als u een vakantiehuis bij To Toscane boekt hoeft u niet bang te zijn. Zodra een vakantiehuis is gebouwd worden er zelden nog aangrijpende verbouwingen gedaan op de manier waarop een hotel deze zou doen.
Zelfs als er wel verbouwd wordt, dan wordt het vakantiehuis (tijdelijk) niet aangeboden. Terwijl een hotel ervoor kan kiezen om de helft van de kamers aan te bieden aan klanten en hopen dat deze de enorme hijskranen niet zien. Een vakantiehuis staat vaak in een schilderachtig gebied, ver weg van de drukke stadscentra en toch binnen bereik van de belangrijkste bezienswaardigheden.
Op deze manier kunt u het echte Toscane ervaren zonder verkeerslawaai of de duizenden andere vakantiegangers. U kunt uw vakantie verbeteren door te verblijven in prachtig Toscane in uw geheel eigen vakantiehuis Toscane.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op