Minder bekende kerken van Toscane

vrijdag 12 oktober 2012


Image source: fionline.it

Toscane staat bekend om haar prachtige landschappen en glorieuze Renaissance steden. Toscane lijkt veel hoogtepunten te hebben, inclusief haar schitterende kerken. Velen zijn beroemd buiten de grenzen van Italië om goede redenen. Ook de minder bekende kerken zijn de moeite waard. Vanuit uw vakantiehuis Toscane kunt u op uw gemak zoek gaan naar interessante bezienswaardigheden. Dus ga op weg en bezoek een aantal van deze kerken ver van de gebaande paden.

Florence San Miniato a Monte: Florence is barstensvol met prachtige kerken, velen van hen stammen uit de Renaissance.
Als u zich alleen op deze kerken concentreert mist u voorbeelden van romantische kerken in de rest van de stad. De San Miniato a Monte basiliek, opgericht in 1028 is een sprekend voorbeeld van deze pre-renaissance bouwstijl. Het heeft een indrukwekkend marmeren front, gracieus interieur en ingewikkelde mozaïeken.

Basiliek van San Piero a Grado: Tijdens uw verblijf in Toscane biedt een vakantiehuis Toscane u ultieme flexibiliteit. U kunt naar het platteland of de hele dag naar de stad. Wat betekent dat de mooiste kerken van de streek makkelijk bereikbaar zijn. Bent u in de buurt van Pisa, stop dan bij San Piero a Grado om zijn basiliek gebouwd in de elfde eeuw op de ruïnes van een vierde-eeuwse christelijke tempel te bezoeken. U bent in goed gezelschap; men gelooft dat Sint Peter tijdens zijn reizen hier gestopt is. Door de eeuwen heen hebben lokale kunstenaars hun werk achtergelaten. Ook oud islamitisch aardewerk. Buiten strekt het prachtige landschap zich uit tot aan de horizon. U zult er geen spijt van hebben!

San Lorenzo Abdij: Een vakantiehuis Toscane geeft een weldadig gevoel van rust. Idyllische vakantiehuizen in de buurt van de Lanzo vallei zijn een goede keuze, omgeven door stilte in een puur ongerept landschap. Het gebied is gewoon spectaculair en bezaaid met mooie oude gebouwen waaronder de ruïnes van een oud benedictijnenklooster, de San Lorenzo Abdij. Dit was ooit een invloedrijk instituut en ook nu nog steeds betoverend.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op