Het beste van Pisa

vrijdag 19 oktober 2012

Photo by David Mallinson - his entry into our annual photocompetition

Liefhebbers van reizen over de hele wereld dromen ervan: het verkennen van de prachtige steden en glooiende heuvels van Toscane. Een vakantiehuis Toscane is een geweldige basis voor uw avonturen, in uw eigen tempo, heerlijk comfortabel in de wetenschap dat er een gezellig onderkomen voor u klaar staat aan het einde van de dag. Als we het hebben over het ontdekken van beroemde steden als Pisa zult u een stap voor hebben op de pakketreizen. U kunt zoveel tijd doorbrengen als u wilt in de stad en niet alleen bij de bekendste bezienswaardigheden. Waar te beginnen?

Wilt u niet in de massa terechtkomen tijdens uw vakantie, dan kunt u tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Toscane in de buurt van Pisa de toeristen te vroeg af zijn. Terwijl zij nog aan het ontbijten zijn in hun hotel, wandelt u al door de stad. Als u vroeg arriveert betekent dit dat u in relatieve rust kunt genieten van het Piazza del Miracoli – Plein der wonderen – waar de meeste van de iconische bezienswaardigheden van de stad te vinden zijn. De Torre Pendente – de scheve toren van Pisa – staat ten noorden van het historische centrum. Net als de Duomo di Pisa en de basiliek. De toren trekt dagelijks massa’s bezoekers van het plein. De lang durende bouw van de toren werd gestart in de twaalfde eeuw en deze begon kort daarna te verzakken. Pas in 2008 werd de toren volledig gestabiliseerd. Het is vandaag de dag veilig om naar boven te klimmen en te genieten van een prachtig uitzicht over de stad.

De Duomo is een prachtig exemplaar van een ontwerp van een Romeinse kathedraal, en ook zeer de moeite waard om te bezoeken zijn de basiliek en het Museo del Opera del Duomo. Het laatste is een museum met een fascinerende collectie kunstwerken.

Vervolgens laten we het Piazza dei Miracoli achter ons om te zien wat er nog meer in Pisa, stad vol met geschiedenis en cultuur en een levendige studentenpopulatie te bieden heeft. Het dagelijks leven in de stad kunt u het beste bekijken langs de promenade van de Arno, dit is Pisa in het klein. Renaissance paleizen naast moderne winkels en restaurants in een zeer fotogenieke omgeving. Dit is een geweldige plek om te vertoeven als de avond valt, heerlijk over de rivier uitkijken en genieten van een geweldige maaltijd.

Stop bij het Piazze del Vettovaglie voor een levendige markt, voordat u vertrekt. Een vakantiehuis Toscane is de plek om te genieten van een lokale lunch op de veranda, en dit is de perfecte plaats om alles in te slaan voor een Italiaanse lunch!

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op