Arts And Crafts In Florence

vrijdag 5 oktober 2012


Source: nove.firenze.it

In mei zullen lokale- en buitenlandse bezoekers die rond Florence een vakantiehuis Toscane huren een festival kunnen bezoeken ter gelegenheid van Arts & Crafts. Meester ambachtslieden – mannen en vrouwen – tonen hun handel en geven les in het maken daarvan.

De 18de edtite van dit festival Artigianato e Palazzo zal plaatsvinden in de Corsini tuinen, een juweel van een privétuin in het hart van Florence. Voor een bescheiden prijs van acht euro kunt u dit evenement bezoeken. Het is zeker de moeite waard om uw comfortabele vakantiehuis Toscane te verlaten als u geïnteresseerd bent in kunst en nijverheid.

Dit jaar viert de Artigianato e Palazzo de 400ste verjaardag van Famaceutica Officina Profumo di Santa Maria Novella, tegenwoordig een bekend parfumbedrijf.

Het festival zal worden toegespitst op deze historische onderneming. De directeur en mede-eigenaar van het parfumbedrijf zal een presentatie houden.

De meeste bezoekers komen voor de demonstraties van Arts & Crafts, waarbij meer dan 80 ambachtslieden hun vaardigheden tonen. Het publiek komt zo dichter bij de geheimen van het vak, en de meer bedreven bezoeker zal wellicht na het weekend in een heerlijk vakantiehuis Toscane lekker aan de slag gaan om zelf iets moois te maken.

Het doel van Artigianato e Palazzo is volgens de organisatoren om het publiek dichter bij de rijkdom van oude ambachten te brengen. Sommigen zeggen dat het moeilijker is om deze vaardigheden te onderwijzen dan ze te leren. Veel van de techniek is niet te verklaren in woorden maar kan alleen worden waargenomen. Deze theorie van de organisatoren verklaart de filosofie achter het evenement.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op