Top 3 activiteiten voor families in Toscane

vrijdag 7 september 2012


Image from in-travel.it

Toscane is een toplocatie als het gaat om gezinsvakanties. Met een schat aan geschiedenis en cultuur, rustige landelijke stadjes, prachtige natuur, gematigd klimaat en schilderachtige vakantiehuis Toscane is de Noord-Italiaanse streek een geweldige plaats om naartoe te gaan met de kinderen tijdens de schoolvakanties.

Ouders die een reis plannen naar een Mediterraan gebied zullen blij zijn te weten dat Toscane ook tal van leuke familie-activiteiten te bieden heeft.

Cultuurbewuste ouders kunnen kun kinderen laten zien dat Noord- Italië uit meer bestaat dan een chique vakantiehuisToscane en een bezoek aan een middeleeuwse stad. De steden zien er niet alleen charmant uit met hun oude muren, hoge torens en ondergrondse straten, ze geven ook inzicht in hoe de lokale bevolking leefde in de tijd voor een vakantiehuis Toscane en de toeristen.

De scheve toren van Pisa is van daaruit een logische stop, één van de meest beroemde monumenten in Toscane, of eigenlijk  heel Italië, en waarschijnlijk zelf van de wereld! Iedereen heeft wel eens een foto gezien van het gevaarlijk wankele bouwwerk. Neem je familie mee op een echte tour door de toren. U kunt uw dagtochtje voltooien door de vele andere bezienswaardigheden van Pisa te bezoeken zoals het Plein der wonderen, dat staat op de lijst van UNESCO wereld erfgoed.

U kunt er ook nog voor kiezen om uw gezin mee te nemen op een spectaculaire ballonvaart. Het zien van de talloze wijngaarden, een vakantiehuis Toscane dat tot een stipje gereduceerd is en het schilderachtige platteland dat aan u voorbij glijdt maakt een ballonvaart tot een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

 

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op