Motorvakanties in Toscane

vrijdag 28 september 2012

Image from noleggiomototoscana.it

Liefhebbers van motoren staan bekend om hun liefde voor de weg, en dat ze ongeduldig worden als ze op een plek moeten blijven voor langere tijd. Gelukkig kunnen bikers die ongedurig worden in hun vakantiehuis Toscane op hun stalen ros stappen en de provincie verkennen op de motorvriendelijke routes.

Toscaanse wegen zijn net als voor fietsers zeer geschikt voor motortours. Dit jaar werd zelfs de Italiaanse Legandary Tour gedeeltelijk gereden door de regio, tijdens de wedstrijd door heel Italië. 

Het aantal aantrekkelijke routes is groot voor motosportliefhebbers die kiezen voor een vakantie in Toscane en die verder durven te kijken dan hun vakantiehuis Toscane en toeristische hotspots.

Regionale hoogtepunten die kunnen worden bezocht met de motor zijn de Val d'Orcia - een deel van de legendarische Mille Miglia race, de Toscaanse kustroute van Forte dei Marmi naar Porto Santo Stefano, die langs stranden gaat met nachtclubs, tot natuurparken.

De route die de Apuaanse Alpen doorkruist, kronkelend over het eiland Elba, en een andere die zich concentreert rond Siena en omstreken. Elk van deze routes biedt tal van bezienswaardigheden en genoeg variatie om zelfs de meest veeleisende motorrijder te plezieren, en elke route is kort genoeg voor een dagtrip. U kunt ze dus allemaal in de loop van uw vakantie ontdekken, afhankelijk van hoe lang u blijft!

Motortoerisme is gewoon een andere manier om Toscane te verkennen voor toeristen die weg willen blijven van de toeristische trekpleisters. Waarom kruipt u niet achter het stuur en verken alle routes die deze prachtige streek te bieden heeft?

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op