Toscane per paard

vrijdag 24 augustus 2012

credits: toscanaonhorseback.com

Terwijl een vakantiehuis Toscane een perfecte uitvalsbasis is om deze prachtige Noord-Italiaanse provincie te verkennen, zullen toeristen uit het buitenland en uit andere delen van Italië zonder twijfel verder willen kijken dan de streek waar zij verblijven. Er zijn natuurlijk een aantal manieren om dit te doen, maar het is of beperkt (met twee benen) of niet spannend genoeg (met de auto of het openbaar vervoer niet echt een unieke ervaring).

Wilt u een beetje meer opwinding tijdens uw verblijf in een vakantiehuis Toscane dan zijn er gelukkig genoeg anderen opties. Liefhebbers van paardrijden zullen ongetwijfeld blij zijn te weten dat ze hun hobby in de Noord-Italiaanse regio met veel plezier kunnen uitoefenen.

Toscane en haar wijnproeverijen, landelijke wegen en ongerepte schilderachtige routes biedt meer dan genoeg om paardrijders hun comfortabele vakantiehuis Toscane te laten verlaten om op weg te gaan om één of meer dagen een wat ruwer maar zeker geen onplezieriger leven te hebben.

Er zijn veel bekende ruiterpaden in de streek en één daarvan is Via de Cavaleggeri (de weg van de ruiter) die de wachttorens van Pisa, Livorno en Grosseto verbind en verschillende natuurgebieden doorkruist. Het ruiterpad van de heilige bossen is een heel andere route die langs veel historische plekken gaat zoals kastelen, abdijen en kloosters. Het ruiterpad Amiata dat meer door de natuur gaat, en het Jacobo ruiterpad die samen de meer toeristische routes volgen maken het mogelijk dat ruiters talrijke historische plaatsen en culturele bezienswaardigheden kunnen bezoeken zoals Leonardo Da Vinci’s geboorteplaats.

Het paardencircuit Terra de Siena geeft ten slotte een tour door het platteland van Siena en biedt gemakkelijk toegang tot de belangrijkste attracties van de streek zoals het Piazza del Campo of Torre del Mangia.

Verlaat uw heerlijke vakantiehuis Toscane en ga de ruiterpaden op deze zomer en lente! Dat is een excursie die zeker de moeite waard is.

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op