Rock & Roll zomer in Toscane

maandag 13 augustus 2012


Aan rock & roll denk je zeker niet als je aan Toscane denkt. Immers, groene landschappen, schilderachtige stadjes en een traditioneel ingericht vakantiehuis Toscane zijn niet bepaald synoniem voor luide gitaren of wilde feesten.

Dit lijkt te veranderen omdat Toscane deze zomer geconfronteerd wordt met een zomer vol rockconcerten en andere grootschalige muziekevenementen.
In het normaal zo vredige en schilderachtige Zuid-Italië is in de zomermaanden het hoogseizoen voor concerten van internationale artiesten, en is een zeer interessante plek de afgelopen jaren voor het bijwonen van geweldige concerten. Grootheden als Madonna, Radiohead en Bruce Springsteen -the Boss- zorgen ervoor dat het traditionele en schilderachtige Toscane zo rockt dat alles door elkaar schud!

Terwijl Springsteen, Madonna en Radiohead de

hoofdattracties zijn zullen fans van minder bombastische muziekgenres ook aan hun trekken komen.

Concerten door lokale rockgodin Fiorella Manoia, folk van Loreena McKenitt, Tiziano Ferro, Chris Cornell (bekend van Soundgarden en Audioslave) en de legendarische blueszanger BB King zorgen ervoor dat iedereen een concert naar keuze kan bijwonen deze zomer in Toscane. Het is al met al een zeer gevarieerde en interessante lijst artiesten die ervoor zal zorgen dat de vraag naar een vakantiehuis Toscane nog meer zal zijn dan op dit moment het geval is in de regio!

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op