De Toscaanse Archipel

vrijdag 27 juli 2012


Denkend aan Toscane, vakantiehuis Toscane, wijngaarden en het glooiende groene landschap schieten u onmiddellijk te binnen. 


De regio heeft nog veel meer wonderen der natuur te ontdekken, sommige bekend en andere iets minder als de belangrijkste attracties van de regio maar zeker een bezoek waard.


Wat te denken van de Toscaanse Archipel, een groep van zeven elanden die samen het Toscaanse Archipel natuurpark vormen – overigens het grootste natuurpark met elanden in Europa. Een vakantiehuisToscane is in deze regio niet makkelijk te vinden voor de geïnteresseerde bezoeker daar het een beschermd gebied is, ze zijn zeker een bezoek waard om een minder bekend gebied te ontdekken van Toscane!


Elba, Giglio, Capraia, Giannutri, Montecristo, Gorgona en Pianosa – allen met een verschillende identiteit, van het zanderige Elba naar het verlaten, lommerrijke Montecristo. De economie hier draait nog steeds vooral om de visvangst, de wijnproductie en het toerisme, dat laatste is snel opgekomen ook al is het moeilijk om een vakantiehuis Toscane te vinden omdat deze schaars zijn.


Natuurliefhebbers zullen betovert en geboeid zijn door alle fauna en flora. Bent u sportief aangelegd dan kunt u genieten van een scala aan watersporten zoals kajakken en duiken in ongerept, kristalhelder water. Eindig uw dag in de prachtige natuur met een heerlijke typische Toscaanse maaltijd met een goede fles wijn in een van de restaurants die het eiland rijk is.


Het is duidelijk dat een bezoek aan de Toscaanse Archipel een must is voor elke natuurliefhebber van de regio. Dus als u van plan bent om binnenkort op vakantie te gaan in Zuid-Italië, zorg er dan echt voor dat u deze zeven juweeltjes ook in uw route opneemt!

Geen opmerkingen:

Contact

Waarom To Toscane?

  1. 1) Meer dan 750 vakantiehuizen in Toscane
  2. 2) Beste prijsgarantie!
  3. 3) Veilig uw gegevens beheren
  4. 4) Het team van To Toscane bezoekt elk vakantiehuis
  5. 5) We hebben persoonlijke kennis van de streek

bezoek onze site

delen op